Všeobecné obchodní a obchodní podmínky pro stavby a dokumentaci staveb - Peška, Jaromír (2006)
Vzhledem ke skutečnosti, že se již více než 10 let pohybuji v oblasti výstavby investičních celků, rozhodl jsem se pro téma své bakalářské práce Všeobecné obchodní podmínky a obchodní podmínky pro stavby a dokumentaci staveb. Současná právní úprava obsažená v obchodním zákoníku umožňuje smluvním stranám při uzavírání nejfrekventovanějšího smluvního typu v oblasti výstavby, a to smlouvy o dílo využít odkazu na obchodní zvyklosti, odkazy na obchodní podmínky či užití doložek používaných vykládacími pravidly.