Odstoupení od smlouvy - Svoboda, Robert (2006)
V této práci se zabývám problematikou institutu odstoupení od smlouvy. Práce je rozdělena do tří částí, kde se postupně věnuji jednotlivým kapitolám, kterými jsou samotné odstoupení od smlouvy, dále právní následky odstoupení od smlouvy a nakonec institut odstoupení od smlouvy v návrhu nového občanského zákoníku.