Uzavírání obchodních smluv - Poláš, Roman (2006)
Ve své bakalářské práci na téma Uzavírání obchodních smluv jsem se snažil na základě rozboru platných judikátů za období posledních patnáct let vysvětlit základní pojmy tak jak se jim rozumí v současné české judikatuře.