Ústavní vývoj od roku 1848 do roku 1918 na našem území - Šafář, Daniel (2006)
Bakalářská práce na téma ústavní vývoj za Habsburské monarchie v českých zemích, tedy ústavní vývoj na našem území od roku 1848 do roku 1918.