Postavení mladistvého v systému trestního práva - Mikešová, Lenka (2006)
Tématem bakalářské práce je postavení mladistvého v systému trestního práva. Postavení mladistvého v systému trestního práva upravuje od 1.1.2004 zejména zákon č.218/2003 Sb., o odpovědnosti mládeže za protiprávní činy a o soudnictví ve věcech mládeže a o změně některých zákonů.