Daňové podvody, jejich vyhledávání, dokazování v daňovém řízení a komparace s trestním právem v oblasti zjišťování a stíhání - Buchta, Jiří (2006)
Práce se zabývá kvalifikovaným posouzením jednání daňových subjektů z hlediska komparace s trestním právem, které ovlivňuje zejména plnění oznamovací povinnosti správce daně. Toto posouzeni prohlubuje znalosti v oblasti finančního a daňového práva, orgánů činných v trestním řízení, což má za následek odstranění nedostatků při posuzování znaků skutkové podstaty trestného činu zkrácení daní, poplatků a podobné povinné platby.