Nepřípustné důkazy v trestním řízení - Jelínková, Vlasta (2006)
Bakalářská práce se zabývá problematikou nepřípustnosti důkazů v trestním řízení. První kapitoly jsou věnovány objasnění některých základních pojmů vztahujících se k dokazování, dále nastínění problematiky nepřípustnosti důkazů a absolutní a relativní neúčinnosti. Práce se dále zabývá problematikou nepřípustnosti důkazů v souvislosti s fyziodetekčním vyšetřením, znaleckým posudkem, výslechem obviněného a výslechem svědka a odposlechem a záznamem telekomunikačního provozu.