Legalizace prostituce v České republice - Schusterová, Dana (2006)
Práce pojednává o vývoji prostituce a přístupech k ní v České republice a jejích historických předchůdcích. Je zde rozebrána právní úprava prostituce a její vývoj během posledního století, je konstatováno, že současná situace je nevyhovující, a je zde rozebrána právní úprava připravovaná v letech 1999 až 2006, která však nebyla přijata. V práci je uvedeno i srovnání s dalšími státy. Na základě všech těchto údajů je stanoven závěr o potřebě právní úpravy prostituce.