Veřejnoprávní smlouvy - Němcová, Eva (2006)
Práce se zabývá komplexně problematikou veřejnoprávních smluv z pohledu zákona č. 500/2004 Sb. správní řád a ustanovení zvláštních předpisů, které umožňují jejich uzavření. Obsahem práce je jak hmotněprávní úprava veřejnoprávních smluv, tak i procesněprávní, včetně problematiky sporů z nich vzniklých.