Problematika nezaměstnanosti mladistvých - Legierská, Andrea (2006)
Práce je teoretická a jejím cílem je v účelné míře poskytnutí informací o politice zaměstnanosti, příčinách vzniku a vývoji nezaměstnanosti, specifikovat obecně nezaměstnanost a především přiblížit problematiku nezaměstnanosti mladistvých a absolventů škol.