Správa vodních toků - Meluzín, Filip (2006)
Práce se zabývá vymezemín pojmu institut správy vodních toků, ve vztahu k sočasné právní úpravě zákonem č. 254/2001 Sb., o vodách, a jeho vztahu k právu životního prostředí.