Některé instituty trestního práva z pohledu de lege ferenda - Vrzal, Rostislav (2006)
Práce je věnována některým institutům trestního zákona. Zajímá se o pohled na dnešní stav a návrhy pro futuro. Hlavním předmětem diplomové práce jsou zásady trestního práva hmotného, dále instituty obecné i zvláštní části trestního zákona.