Marcel Duchamp: zlom ve výtvarném umění 20. století - Šreflová, Karolína (2006)
Tato práce se zabývá životem a dílem francouzského umělce Marcela Duchampa. Jejím hlavním cílem je vytvořit klíč k pochopení jeho myšlení, a tím pádem i jeho díla