Ekonomické aspekty zajišťovacích institutů - Waldhans, Pavel (2006)
V diplomové práci jsou shrnuty zajišťovací instituty v českém právním řádu se zaměřením na zástavní právo. Dále je zde rozvedeno praktické využití zajišťovacích institutů v České spořitelně a.s.