O češtině pro Čechy : jazyková příručka /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Daneš, František, 1919-2015 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Orbis, 1963.
Edition:1. vyd.
Series:Novinářský studijní ústav
LEADER 01821nam a22004937a 4500
001 MUB01000469361
003 CZ BrMU
005 20060920112816.0
008 930727s1963 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 811.162.3  |x Čeština  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Daneš, František,  |d 1919-2015  |7 jk01022028  |4 aut 
245 1 0 |a O češtině pro Čechy :  |b jazyková příručka /  |c [Fr. Daneš ... [et al.]. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1963. 
300 |a 272 s. 
490 1 |a Novinářský studijní ústav 
830 0 |a Novinářský studijní ústav 
CAT |a CUPROVA  |b 02  |c 20060905  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20060920  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2158 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0129 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1810 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100819  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2253 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0318 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1705 
CAT |c 20120410  |l MUB01  |h 1619 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1400 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1913 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150320  |l MUB01  |h 2354 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1126 
M54 |a 808.50 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 808.50-DANE1-14  |6 61-4693  |5 257R095067  |4 *  |8 20060905  |f 74  |f Měsíční  |r 20060905  |s převod 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 808.50-DANE1-14  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 8  |j VYBER