Osvětlení v kolmé axonometrii (sbírka příkladů) - Herber, Jiří, 1983- (2006)
Bakalářská práce se zabývá metodou řešení příkladů na osvětlení hranatých a rotačních těles v kolmé axonometrii. Tato práce obsahuje nejen sbírku řešených příkladů, ale i CD, které obsahuje tyto úlohy vyřešené v programu Cabri geometre II plus. Toto CD lze pak vhodně využívat při výuce deskriptivní geometrie.