Základy kombinatorické teorie čísel - Veselý, Martin (2005)
Tato bakalářská práce s názvem Základy kombinatorické teorie čísel byla zaměřena navlastnosit císel ( násobnost, dělitelnost, souměrnost a nesoudělnost). Dále zde jsou Euklidův algoritmus, prvočíslo, vlastnosti kongruencí, Fermatova a Eulerova věta, kvadratický zbytek, primitivní kořeny.