Spektrofotometrická analýza interakce proteinů s komplexy platiny - Synáček, Michal (2006)
V bakalářské práci jsou opraveny některé nesprávné závěry učiněné v práci "Effect of cis-, trans-diamminedichloroplatinum(II) and DBP on human serum albumin", která se zabývá srovnáním efektů na lidský albumin vzniklých vazbou cisplatiny, transplatiny a platinového komplexu DBP, z nichž cisplatina je významným lékem nádorových onemocnění.