Osobní počítač : názorný průvodce hardwarem, systémem a sítěmi /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Meyers, Michael, 1961- (Author), Jernigan, Scott (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : CP Books, 2005.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Mike Meyer's A+ guide to managing and troubleshooting PCs
LEADER 03402nam a22008657a 4500
001 MUB01000465732
003 CZ BrMU
005 20071030093543.0
008 060728s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
015 |a cnb001642179 
020 |a 80-251-0834-1 
040 |a BOD003  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 004  |x Počítačová věda. Výpočetní technika. Informační technologie  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.382.7  |2 MRF 
080 |a 004.3  |2 MRF 
080 |a 004.451  |2 MRF 
080 |a 004.7  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (0.034.44)  |2 MRF 
080 |a 004  |2 MRF 
100 1 |a Meyers, Michael,  |d 1961-  |7 xx0040773  |4 aut 
245 1 0 |a Osobní počítač :  |b názorný průvodce hardwarem, systémem a sítěmi /  |c Mike Meyers, Scott Jernigan ; [překlad Ivo Fořt, David Krásenský]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b CP Books,  |c 2005. 
300 |a 815 s. :  |b čb. il. +  |e 1 CD-ROM 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
500 |a Poznámky 
500 |a Terminologický slovník 
500 |a Podnázev na obálce: dle požadavků zkoušky A+ 
500 |a Obsahuje rejstřík 
500 |a Doprovodný 1 CD-ROM obsahuje: Testovací software Sisoft Sandra, MemTest86, Powerstrip, CDCheck a ATI Tray tools, dále shrnutí kapitol knihy procvičovací testy 
650 0 7 |a hardware  |7 ph114652  |2 czenas 
650 0 7 |a operační systémy  |7 ph115593  |2 czenas 
650 0 7 |a osobní počítače  |7 ph115619  |2 czenas 
650 0 7 |a počítačové sítě  |7 ph115867  |2 czenas 
650 0 9 |a computer hardware  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer networks  |2 eczenas 
650 0 9 |a operating systems  |2 eczenas 
650 0 9 |a personal computers  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a CD-ROM  |7 fd133955  |2 czenas 
700 1 |a Jernigan, Scott  |7 mzk2006324133  |4 aut 
765 0 |t Mike Meyer's A+ guide to managing and troubleshooting PCs  |9 Česky 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20060728  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20060731  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20061102  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2157 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20071030  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0615 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0539 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0102 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0127 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1808 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0050 
CAT |c 20120410  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0120 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2318 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1906 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1114 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-4582  |5 3201047232  |8 20060728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20060728 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-4582  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j KDEP