Extrémy funkcí dvou proměnných - Vyskočil, Petr, 1984- (2006)
Cílem mé práce je seznámit čtenáře s možnostmi využití moderní výpočetní techniky a jejich matematických programů k řešení úloh hledání extrémů funkcí dvou proměnných a podat přehled teorie, která je k řešení nezbytná.