Sbírka řešených úloh z diferenciálního počtu funkcí jedné reálné proměnné - Hodl, Jaroslav (2006)
Tato práce obsahuje sadu řešených příkladů z diferenciálního počtu funkcí jedné reálné proměnné. Měla by sloužit pro studenty 1. ročníku Ekonomicko-správní fakulty MU.