Řešení složitějších úloh na trigonometrii pravoúhlého a obecného trojúhelníku - Kamencová, Barbora (2006)
Tato bakalářská práce je sbírka příkladů z oblasti trigonometrie. Je rozčleněna do pěti kapitol, které se postupně zabývají: základními vztahy v trojúhelníku, podobností trojúhelníků, trigonometrickými funkcemi a řešením pravoúhlého a obecného trojúhelníku. Příklady jsou složitější, na úrovni matematiky gymnázií nebo přijímacích zkoušek na vysokou školu.