Vybrané partie z metrických prostorů - Cvachovcová, Eva, 1984- (2006)
Tato práce je sbírkou řešených příkladů z metrických prostorů, která může být využita pro výuku matematické analýzy, případně lineární funkcionální analýzy. Sbírka je rozdělena do čtyř kapitol. Na začátku každé kapitoly je přehled teorie potřebné k řešení příkladů.