Web k tématu integrální počet v R - Jansová, Eva, 1984- (2006)
Práce obsahuje základní věty a definice potřebné k zvládnutí výpočtů neurčitých integrálů, vzorové příklady s postupem řešení a příklady k procvičení s výsledky. V práci jsou obsaženy příklady na výpočty neurčitých integrálů pomocí programu Maple.