Řešení složitějších úloh na rovnice a nerovnice - Kotulková, Hana (2006)
Sbírka řešení složitějších úloh na rovnice a nerovnice je určena studentům gymnázií. Může pomoci při opakování, při přípravě na maturitní zkoušky a přijímací zkoušky na vysoké školy. Sbírka obsahuje pouze algebraické řešení rovnic (nerovnic). Každá ze šesti kapitol obsahuje ve zkratce přehledy základních poznatků z teorie, řešení některých příkladů a příklady k procvičení. Obtížnost příkladů je středně těžká až složitější.