Limity - Široká, Věra (2006)
Tato studie se zabývá jedním ze základních pojmů matematické analýzy - pojmem limity, jejími vlastnostmi, využitím v matematické analýze, ukazuje rozšíření teorie limit o pojem báze a záměnu pořadí limitních přechodů.