Nepolynomiální interpolace - Pražáková, Klára, 1983- (2006)
Má bakalářská práce pojednává o nepolynomiální interpolaci. Popisuji zde vlastnosti a způsob vzužití jednotlivých typů interpolací. Toto ukazuji i na několika příkladech.