Obyčejná lineární diferenciální rovnice 1. řádu - Spáčil, Filip, 1983- (2006)
Cílem mé bakalářské práce je pojednat o obyčejné lineární diferenciální rovnici 1. řádu. Zaměřuje se jednak na její teorii, jednak na metody jejího řešení včetně řešení s využitím výpočetní techniky a systému počítačové algebry Maple.