Postupnosti a rady funkcií - Košut, Lukáš (2006)
Témou bakalárskej práce sú postupnosti a rady funckií. Práca je rozdelená do štyroch kapitol. Úvodná kapitola obsahuje základné definície a vety z oblasti nekonečných číselných radov. Druhá kapitola rozpracuváva jednotlivé pojmy a vlastnosti postupností a radov funkcií, pričom špeciálna pozornosť je venovaná dôležitej vlastnosti, a to rovnomernej konvergencií. Spolu s nasledujúcou kapitolou sa tiež venuje zámene limít respektíve sumácií, spojitosti, deriváciam a integráciam, pričom kapitola číslo tri si všíma hlavne špeciálny typ radov funkcií a to mocninné rady. Príklady a aplikácie v praxi nájde čitatel v záverečnej kapitole.