Kaplanův-Meierův odhad funkce přežití - Illová, Kateřina, 1984- (2006)
Tento text obsahuje základy analýzy přežívání. Je zaměřen na funkci přežití, Kaplanův-Meierův odhad funkce přežití a speciální rysy dat analýzy přežívání. V této práci jsou také zmíněny testy k srovnání dvou a více skupin dat analýzy přežívání. Popsaná teorie je demonstrována na praktickém příkladě.