Řešení diferenciálních rovnic pomocí nekonečných řad - Rachůnek, Tomáš, 1983- (2006)
V této bakalářské práci jsem se zaměřil na metody řešení diferenciálních rovnic pomocí nekonečných řad. V první kapitole popisuji teorii nekonečných řad a ve druhé základní teorii diferenciálních rovnic. V poslední kapitole se zabývám nejznámějšími metodami používaných při řešení diferenciálních rovnic pomocí nekonečných řad, které jsou popisovány na konkrétních příkladech.