Interakce mezi mravenci druhů Liometopum microcephalum a Lasius fuliginosus - Petráková, Lenka, 1983- (2006)
Práce je zaměřena na mezidruhovou konkurenci u mravenců. Terénní výzkum k této práci byl prováděn za účelem objasnění vztahu mezi dvěma teritoriálními druhy.