Některé testovací postupy související s biomedicínskými postupy - Kvaka, Tomáš (2006)
Tato bakalářská práce se věnuje jednomu ze základních a velmi důležitých problémů statistické praxe - intervalovým odhadům pravděpodobnosti binomického rozdělení. Vyšetřujeme zde vlastnosti Waldova, Clopperova-Pearsonova, adjustovaného Waldova, skórového, mid-p a váženého mid-p intervalového odhadu pro parametr p binomického rozdělení.