Shodná zobrazení na střední škole - Nimrichtrová, Jana, 1984- (2006)
Cílem bakalářské práce bylo sestavit sbírku řešených a neřešených příkladů, která by mohla být využita při výuce tématu Shodná zobrazení na střední škole.