Posloupnosti na střední škole - Rábová, Kateřina, 1984-; Šišma, Pavel, 1964-; Masarykova univerzita. Přírodovědecká fakulta. Katedra matematiky (2006)
Název mé závěrečné práce je Posloupnosti na střední škole. Je to sbírka řešených a neřešených příkladů.
Title of my thesis is Sequences at the high school. It is collection of solvable and unsolvable examples.
Vedoucí práce: Pavel Šišma.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2006.
Keywords: posloupnosti (matematika); sequences (mathematics); bakalářské práce