Moore-Penroseova inverze matice - Fojt, Michal (2006)
Hlavním cílem mé bakalářské práce je přiblížit a podrobně rozebrat několik způsobů výpočtu Moore Penroseovy inverze matice a její aplikaci v různých sférách matematiky.