Interaktivní testy matematických znalostí - Bobčíková, Jana, 1984- (2006)
Cílem této práce je vytvoření souboru matematických testů na úrovni střední školy. V testech jsem se snažila obsáhnout všechna témata, která se běžně na střední škole probírají. Má sloužit studentům středních škol jako zdroj příkladů k procvičení, příprava k maturitní zkoušce nebo k přijímacímu řízení na vysoké školy. Celý soubor testů je volně dostupný na adrese http://morgul.homelinux.com/test/.