Sbírka řešených příkladů z integrálního počtu funkcí jedné reálné proměnné - Pršancová, Monika, 1984- (2006)
Táto diplomová práca predstavuje zbierku riešených príkladov integrálneho počtu jednej reálnej premennej, ktorá je určená pre poslucháčov kombinovaného štúdia ESF-MU. Obsahuje metódy riešenia neurčitých integrálov.