Řešitelné grupy - Štoudek, Martin (2006)
Práce seznámí čtenáře s pojmem řešitelné grupy. Předpokládá se základní znalost teorie grup. Zavádí pojmy kompoziční řada, subnormální řada, které jsou potřeba k zavedení pojmu řešitelné grupy. Práce je zakončena řešenými příklady.