Kruhové jednotky v bicyklických tělesech - Trnková, Veronika (2006)
Cílem práce je spočítat v bicyklických tělesech index rozšířené grupy kruhových jednotek v grupě všech jednotek. Výsledek nám dává informace o dělitelnosti počtu tříd ideálů bicyklických těles.