Středové promítání sbírka příkladů - Halfarová, Hana, 1983- (2006)
Sbírka řešených úloh je určena studentům deskriptivní geometrie pro procvičení základních úloh středového promítání. V příloze jsou zadání příkladů, aby si studenti mohli sami příklad vyřešit.