Průniky těles v kolmé axonometrii (sbírka příkladů) - Brauner, Martin, 1984- (2006)
Průniky těles v kolmé axonometrii (sbírka příkladů) Obsahem práce je sbírka řešených příkladů na úlohy o průnicích hranatých a rotačních těles řešených v kolmé axonometrii. Součástí práce je příloha s předrýsovaným zadáním všech úloh.