Vybrané partie z metrických prostorů - Cvachovcová, Eva, 1984-; Došlý, Ondřej, 1956-; Masarykova univerzita. Přírodovědecká fakulta. Katedra matematiky (2006)
Tato práce je sbírkou řešených příkladů z metrických prostorů, která může být využita pro výuku matematické analýzy, případně lineární funkcionální analýzy. Sbírka je rozdělena do čtyř kapitol. Na začátku každé kapitoly je přehled teorie potřebné k řešení příkladů.
This work represents a set of excercises in metric spaces together with solutions. It can be used for mathematical analysis or linear functional analysis lessons. The work is divided into four chapters. At the beginning of each chapter, an overview of relevant theory is provided.
Vedoucí práce: Ondřej Došlý.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2006.
Keywords: metrické prostory; metric spaces; bakalářské práce