Nepolynomiální interpolace - Pražáková, Klára, 1983-; Zelinka, Jiří, 1968-; Masarykova univerzita. Přírodovědecká fakulta. Katedra matematiky (2006)
Má bakalářská práce pojednává o nepolynomiální interpolaci. Popisuji zde vlastnosti a způsob vzužití jednotlivých typů interpolací. Toto ukazuji i na několika příkladech.
My bachelor work deals with nonpolynomical interpolation. I describe characters and method usage individual types of interpolations here. I present this in a few examples.
Vedoucí práce: Jiří Zelinka.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2006.
Keywords: interpolace funkcí; numerické metody; interpolation; numerical methods; bakalářské práce