Ošetřovatelské diagnózy a jejich přiřazení k vybraným dětským diagnózám v neonatologii /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Ryšavá, Marie, Nečasová, Anna, 1944- (Author), Fendrychová, Jaroslava, 1953- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 2002.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02753nam a22006497a 4500
001 MUB01000462856
003 CZ BrMU
005 20060704090608.0
008 060704s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
015 |a cnb001121337 
020 |a 80-7013-360-0  |q (kroužk.) :  |c Kč 262,00 
040 |a BOD002  |b cze 
080 |a 612.648  |2 MRF 
080 |a 616-071-083  |2 MRF 
100 1 |a Ryšavá, Marie  |7 jn20001005201 
245 1 0 |a Ošetřovatelské diagnózy a jejich přiřazení k vybraným dětským diagnózám v neonatologii /  |c Marie Ryšavá, Anna Nečasová, Jaroslava Fendrychová. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví,  |c 2002. 
300 |a 153 s. 
504 |a Bibliografie. 
650 0 7 |a neonatologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a ošetřovatelské diagnózy  |7 ph134956  |2 czenas 
650 0 9 |a nursing diagnosis  |2 eczenas 
700 1 |a Nečasová, Anna,  |d 1944-  |7 skuk0004277  |4 aut 
700 1 |a Fendrychová, Jaroslava,  |d 1953-  |7 mzk2004248698  |% UČO 46664  |4 aut 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20060704  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2156 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1012 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1534 
CAT |c 20081013  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0125 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1806 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100617  |l MUB01  |h 0301 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20100618  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110721  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0049 
CAT |c 20120410  |l MUB01  |h 1611 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120924  |l MUB01  |h 1530 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130610  |l MUB01  |h 1624 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20141214  |l MUB01  |h 1135 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0112 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2317 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1906 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 KAO  |b kat.ošetřovatelství  |9 KAO-462856-02  |6 3147023381  |5 3147023381  |7 deponováno na katedře ošetřovatelství  |8 20060704  |f 78  |f Mimo UK  |r 20060704  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-29499  |9 UKS-462856-01  |6 3147023380  |5 3147023380  |7 zůstává ve studovně  |8 20060704  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20060704  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c kat.ošetřovatelství  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j KAO