Análisis de los usos de los anglicismos procedentes del tecnolecto de la Informática - Brabec, Michal, 1981-; Stehlík, Petr, 1971-; Masarykova univerzita. Ústav románských jazyků a literatur (2006)
Práce se zabývá vlivem angličtiny na španělskou terminologii v oblasti informatiky, popisuje příčiny tohoto jevu a zkoumá frekvenci užití jednotlivých anglicismů
The focus of this study is on the influence of English on Spanish IT terminology. It investigates the causes of this phenomenon and analyses the frequency of use of each individual anglicism
Vedoucí práce: Petr Stehlík
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006
Keywords: jazykové vlivy (anglické); španělština; výpočetní technika; computer technology; language influence of English; Spanish language; diplomové práce; master's theses