Análisis de los usos de los anglicismos procedentes del tecnolecto de la Informática - Brabec, Michal, 1981- (2006)
Práce se zabývá vlivem angličtiny na španělskou terminologii v oblasti informatiky, popisuje příčiny tohoto jevu a zkoumá frekvenci užití jednotlivých anglicismů