Právní skutečnosti a právní vztahy z pohledu současné právní vědy a z pohledu normativní teorie - Vojíř, Petr (2006)
Autor Petr Vojíř se již na počátku svých vysokoškolských právnických studií zaujal pro téma normativní teorie. Tomuto tématu věnoval svou diplomovou práci Brněnská normativní právní škola. Logickým pokračováním jeho zájmu o normativní teorii je jeho rigorózní práce Právní skutečnosti a právní vztahy z pohledu současné právní vědy a z pohledu normativní teorie.