Frekvenční závislost směrového vedení - Bařina, Jiří (2006)
Tato práce se týká měření frekvenční závislosti směrových vedení. Směrová vedení se používají například pro měření poměru stojatých vln ve vedení. V mé práci jsou proměřovány různé zapojení ve frekvenčním rozsahu 1,7-29MHz.