Využití povrchového bariérového výboje pro depozici tenkých ochranných vrstev - Kloc, Petr (2006)
V této práci jsem se zabýval studiem vlivu plošné hustoty výkonu na depozici tenkých vrstev z oktafluorcyklobutanu C4F8. Jako deponovaný vzorek je použit papírový substrát. Určována byla změna povrchové volné energie vzorků metodou kontaktního úhlu s kapalinou a vliv UV záření na barevnost deponovaných vzorků.